• about

Babagan awake dhewe

Hangzhou Heavye Technology Co., Ltd., dumunung ing kutha Hangzhou sing ayu, minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional China sing disertifikasi, lan Zhejiang SMS Sci-Tech Enterprise, uga anggota Asosiasi Instrumen Timbangan China, khusus ing riset & pangembangan. , manufaktur lan marketing alat timbang lan alat timbang.

Kanthi tim sing cerdas, peralatan canggih, manajemen sing rumit, desain sing inovatif, lan filosofi "dadi tulus, konsentrasi, sregep lan gelem nuduhake", kita duwe pengalaman industri lan teknologi inti luwih saka 16 taun.

Kabar

KUMPULKAN INFORMASI PERALATAN TIMBANG BERKUALITAS TERBARU

Produk liyane

KUMPULKAN INFORMASI PERALATAN TIMBANG BERKUALITAS TERBARU

Ninggalake Pesen Panjenengan