• about

За нас

Hangzhou Heavye Technology Co., Ltd., лоцирана во прекрасниот град Хангжу, е сертифицирано кинеско национално претпријатие за висока технологија и Zhejiang SMS Sci-Tech Enterprise, како и член на кинеската асоцијација за вагачки инструменти, специјализирана за истражување и развој , производство и маркетинг инструменти за вага и апарати за мерење.

Со нашиот остроумен тим, напредна опрема, разработен менаџмент, иновативни дизајни и нашата филозофија „да бидеме искрени, концентрирани, вредни и спремни да споделуваме“, имаме над 16 години искуство во индустријата и основна технологија.

Вести

СОБИРАЈ ГИ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ВИСОКВАЛИТЕТНА ОПРЕМА ЗА ТЕГА

Повеќе производи

СОБИРАЈ ГИ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ВИСОКВАЛИТЕТНА ОПРЕМА ЗА ТЕГА

Оставете ја вашата порака