• about

Tentang Kami

Hangzhou Heavye Technology Co., Ltd., lokasina di kota geulis Hangzhou, mangrupakeun Certified Cina Nasional High-tech Enterprise, sarta Zhejiang SMS Sci-Tech Enterprise, kitu ogé anggota Cina Timbangan Instrumen Association, specializing dina panalungtikan & pamekaran. , manufaktur sarta pamasaran alat timbangan sarta alat timbangan.

Kalawan tim getol-witted kami, equipments canggih, manajemén elaborate, desain inovatif, jeung falsafah urang "janten ikhlas, ngumpul, getol tur daék babagi", urang boga leuwih 16 taun timbangan pangalaman industri jeung téhnologi inti.

Warta

KUMPULKEUN INFORMASI ALAT TIMBANG KUALITAS TINGGI

Langkung Produk

KUMPULKEUN INFORMASI ALAT TIMBANG KUALITAS TINGGI

Ninggalkeun Pesen Anjeun